Kundeanbefalinger


Isabelle 
"Jeg synes det er veldig gøy å trene med Ida!
 Hun er veldig motiverende og det er inspirerende. Energien og stemningen er alltid positiv. Ida Cecilia fokuserer
 på teknikk og jeg kan spørre henne om alt fra trening, til kosthold. Jeg kan se at hun er glad i jobben sin, siden hun engasjerer seg. Det kommer veldig tydelig fram i øktene. Stemningen er god, hun er fokusert, engasjert og har troen på meg. Dette motiverer meg til å yte ytterligere!. "


Eirik

" Jeg liker timene til Ida Cecilia da de er varierte. Det er full trykk og høy intensitet. Hun får alle med i gruppa. Øktene er godt planlagt - både øvelser og intensitet. Jeg har hatt PT nå en stund. Det som skiller Ida Cecilia fra andre er at hun er 100% til stede og er fokusert på at timen skal bli best mulig for alle. Faglig er hun meget dyktig!".

Kristina

"Trening med Ida er en skikkelig lykkepille! Jeg er egentlig veldig flink til å finne på unnskyldninger for å slippe unna, og dørstokkmila for å komme seg på trening kan være veldig lang. Men etter at jeg begynte å trene med Ida Cecilia, har trening blitt noe veldig positivt og noe jeg gleder meg til. 

I vår familie har vi erfaring med Ida Cecilia både som gruppetreningsinstruktør og som PT. Begge deler har vært en udelt positiv erfaring, og vi anbefaler henne varmt. Hun er så blid, morsom og oppmuntrende og pusher akkurat nok til at man gir det lille ekstra man ikke trodde man hadde igjen. Trening med Ida Cecilia er ujålete, her passer alle inn, enten man er helt utrent og har mange vondter eller man er sterk og i god form og kan yte mye. Treningen er variert, og øvelsene er lette å tilpasse til den enkeltes forutsetninger og dagsform.

Det er lett å se at Ida Cecilia brenner for faget sitt. Hun har et genuint ønske om at trening skal være for alle, at det ikke skal kreve masse utstyr eller koste masse penger. Hun har en helhetlig tilnærming til helse og trening og gir god veiledning ikke bare i forhold til de enkelte øvelsene, men også i forhold til hvordan du kan innrette hverdagen, slik at treningen får en naturlig plass i livet ditt. Dette er ikke bare en jobb for henne, hun ønsker at du skal lykkes og hun gleder seg med deg over framskrittene din."

Robert

"Ida Cecilia vet å utfordre deg, og gjør at du føler deg sterkere og bedre rystet for hver trening!"

Ida Cecilia - 0047 93205449
ida.cecilia@live.no 
Org.nr: 812069152
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis!