Nyheter

Her kommer mer informasjon om eventer, treningsreiser eller arrangementer du kan være med på. 


BOOTCAMP UTE ER TILBAKE!

Onsdager fra og med 6.januar

Etter en høst med online bootcamp starter jeg opp med utetime igjen.

I løpet av 7 uker vil du møte på varierte og utfordrende øvelser for hele kroppen.Kurset inneholder styrke, balanse, spents, kondisjon og koordinasjon, der vi også jobber i tidsintervaller med flere runder og fokuset er det du klarer selv. Økta passer alle som ønsker å trene sammen ute med ulike utfordringer for hele kroppen, både styrke og kondisjon med egen kroppsvekt og noe utstyr.Du bør kunne løpe sammenhengende i noen minutter av gangen.

_______________________________________________________________________________

Vi forholder oss til dagens koronaregler ved å ha 2 meters avstand, ikke dele utstyr og sprite hender før og etter økta.
Alle har ansvaret for å ha med egen vekt/motstand og strikk om ønskelig.
Obs: Kun 12 plasser!

Kurspris: 750,- via Vipps bedrift 606212
Drop in: 150,-

Hvorfor en PT?

Det er flere som ønsker å investere i helsen, og bruke tid og penger på en personlig trener. Samtidig er det flere som forteller meg at de "kvier" seg til å faktisk investere i et PT-samarbeid. Hva handler det om?

Jeg har noen teorier. Og argumenter. 

1. "Jeg må være trent for å trene med en PT". 
- Feil. Alle har et utgangspunkt i forhold til sin egen kropp, helse og fysikk. En PT møter deg der hvor DU ER. Du finner et mål som dere jobber mot sammen med din PT . 

2. "Det er dyrt".
- Mange av oss betaler en del for å gå til frisøren for å bli fin på håret. Mange av oss betaler lege eller advokattime. Vi betaler for veldig mange tjenester i livet som er nødvendig, og ofte også en investering - Er ikke da PT en investering for helsen? En investering som varer livet ut? 

3. "Jeg har ikke tid". 
- Det handler om ikke om tiden, men prioritering. Har du det bra med din kropp og topp, vil du klare veldig mye i hverdagen. Langsiktig fysisk aktivitet og bevegelse i hverdagen kan gi deg økt energi og styrke til å håndtere motgang i livet.

Har du ikke tid til å investere tid til "tempelet" ditt, har du tid til å bli syk.
Velkommen til online- DANCE med meg og Röhnisch 
Mandag 14.12 kl 1730 - 1815
Gratis!

Dance-timen er spekket med moro der vi danser i ulike stilarter, til ulikt tempo og musikk. Timen passer alle som liker å bevege seg til musikk og som vil få opp pulsen. Du bestemmer selv hvor mye du ønsker å ta i hver bevegelse - dette er moro og lavterskel.Timen holdes online, via zoom. Sjekk eventet på facebook her.

Påmelding: send email for påmelding til Ida.cecilia@live.no innen mandag kl 15.00.

*De første 20 som melder seg på får goodiebags fra Rohnisch. En tilfeldig får en ekstra oppmerksomhet i sin goodiebag. Må hentes i vår fysiske butikk på Oslo Fashion Outlet på Vestby, innen 21/12.


 "Black- friday" - helgetilbud
(frem til mandag 30.11)

Korona-tiden har gjort mange av oss inaktive og lite motiverte for trening. Det er utfordrende å starte opp, eller vedlikeholde det som allerede var etablert. Personlig trening og tilpasset treningsplan kan hjelpe deg nettopp med dette. Enten om du er "godt i gang" og ønsker å jobbe med å nye mål, eller ønsker å komme "i gang", kan jeg hjelpe deg. Eller vil du overraske noen med en sprek- julegave ?


Del gjerne med kjente og kjære - Ta kontakt om du har noen spørsmål ifht tilbudet.


Lørdagssirkelen online!

Gratis aktivitet 


Det er mye man kan gjøre uten utstyr!

Fra og meg lørdag 7.11 kjører Trening UTE i gang gratis sirkeltrening på på Rosenhom Campus.  Med kun matte eller sitteunderlag kan du trene økta ute i det fri.

Les hvilke øvelser og arbeidsmetoden her.
Mer informasjon finner du på Facebooksiden vår.


Hjertesak 2:
Støtt årets TV-aksjon!

8 millioner tonn plast går ut i havet hvert år. Dyrelivet i havet skal ikke ha dette. Årets TV- aksjon går til innsamling av WWFs arbeid mot plast i havet i Sør-Øst Asia.
Les mer på: www.blimed.no

Jeg ønsker å gjøre noe med det. 

Søndag 18.oktober kl 1130-1230 kan du prøve Bootcamp på Hvervenbukta og samtidig støtte aksjonen. Timen inneholder styrke, balanse og kondisjon. Det vil være variert og utfordrende med fokus på egen kroppsvekt - Ta med egen strikk om du har det!

Det er helt GRATIS. Du gir selv et bidrag til aksjonen gjennom Spleis Holmlia. 

Ta Kontakt for mer informasjon. 


Hjertesak 1: 
Rosa- sløyfe løpet

"- Jeg gjør alt av ren glede fordi jeg tror på bevegelse, forteller hun smilende med en stor ro og trygghet. All bevegelse som gjør godt for kropp og sjel. Ikke bare kroppen og det estetiske men for hjernen, for sjelen vår - den psykiske helsa. Jeg kjenner at når jeg snakker om det så blir jeg litt rørt for jeg tror sånn på det. " - Ida Cecilia Juhasz, 10.september.   Les hele intervjuet her.


I 2019 fikk jeg æren til å være Rosa- sløyfe ambassadør i hovedstaden. Jeg var så heldig å få lov til å bidra og fronte en viktig sak. Brystkreft er som kjent dessverre en sykdom som rammer mange mennesker i befolkningen vår.

Jeg har deltatt på løpet fire ganger på rad, og alle gangene har jeg møtt på folk som løper sitt aller første løp, eller noen som gjennomfører den som en treningsøkt. Det er ujålete, god stemning der ulike mennesker, kvinner og menn, i alle aldre og fasonger løper eller går i sitt tempo.

Jeg tror på at aktivitet samler mennesker - noe dette løpet absolutt gjør. Det er noe euforisk ved å kle seg i rosa og vite at man løper for en god sak!

I år ble det annerledes. Siden korona inntraff verden, og store sosiale arrangementer ble avlyst, utsatt eller gjort annerledes, arrangerte jeg løpet i nærmiljøet mitt. Vi ble en gjeng som delte oss i gå- eller løpegruppe. Her har du noen bilder fra kvelden:


Ida Cecilia - 0047 93205449
ida.cecilia@live.no 
Org.nr: 812069152
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis!