Hvem er Ida Cecilia?


Jeg er utdannet idrettspedagog og personlig trener fra Norges idrettshøgskole med bakgrunn fra dans. Jeg har også en mastergrad i empowerment og helsefremmende arbeid fra OsloMet. Ved siden av egen virksomhet er jeg faglærer i nettstudiet "Livsmestring og folkehelse" ved fagskolen Høyskolen Kristiania. 

Per dags dato er jeg lokalisert på Holmlia, hvor jeg er engasjert og delaktig når det kommer til fysisk aktivitet og helse. Opp gjennom årene har jeg jobbet med inkluderingsarbeid og flere andre prosjekter gjennom DNT Oslo, Danseforbundet og i idretten. Her har jeg trent og veiledet alt fra barn og unge til seniorer, og har jobbet i treningsbransjen i ti år, i treningskjeden Actic som instruktør, gruppetrener, gruppekoordinator og personlig trener. Ved siden av ulike oppdrag er jeg ambassadør og instruktør for folkehelsekonseptet: Trening UTE. 

I tillegg jobber jeg som frivillighetsleder for Søndre Nordstrandsløpet, som jeg selv har skapt. Les mer om løpet her: https://sondrenordstrandslopet.webnode.com/

"Ida Cecilia legger opp øktene der alle kan delta, uansett nivå. Hun ønsker å skape treningsglede og mestring under øktene. Hun er allsidig og kan levere ulike treningsformer etter behov." Les kundeanbefalinger her.


Ida Cecilia - 0047 93205449
ida.cecilia@live.no 
Org.nr: 812069152
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis!